lauantai 18. heinäkuuta 2015

Saapuminen & Soft landing camp

   Moikka täältä maailmalta! Saavuttiin siis keskiviikko illalla Palmerston North lentokentälle(suomen aikaan aamulla). Koko matka kesti 2 päivää. Lentäminen noin 28 tuntia!! Lennettiin Helsinki-Tukholma-Lontoo-Singapore-Sydney-Auckland-Palmerston North. En enää 10 tunnin jälkeen paljoa pelänny lentää, mutta vika lento oli aivan hirveä! Pieni potkurikone ja sato kaatamalla vettä.Lennot eivät olleet pahinta vaan kaksi päivää ilman suihkua ja sänykä. Viimeiseltä lentokentältä hypättiin bussiin josta ajettiin noin 40 minuuttia leirille. Leiri pidettiin vanhassa sairaalassa, jonka omisti Richard.
   Ennen tuloa Uuteen-Seelantiin varotettiin kuinka kylmä tulee olemaan. Onhan nyt suomalaisena tottunut kylmyyteen, mutta ei siihen, että talojen sisällä on paljon kylmempi kuin ulkona!! Öisin tuli nukuttua jopa takki päällä.
   Leirillä käytiin läpi vielä järjestön sääntöjä jne. Oli paljon vapaa-aikaa, jolloin pidimme leffailtoja ja korttisessioita. Kävimme torstaina pussilla Pukaha Mount Brucessa, jossa oli paljon eri lintuja (mukaan lukien Kiwit!!).Torstaina käytiin Palmerston Northin keskustassa, jossa pääsimme ajamaan kilpa-autoja.
   Saavuttiin tänään perheisiin ja on tähän asti ollut erittäin mukavia! Jaan huoneen saksalaisen vaihtarin kanssa, johon tutstuin jo leirillä. Talo on suht. iso. Parasta talossa on takka! neljä yötä vietettyä kylmässä yössä niin oppii arvostamaan pieniä asioita.























 

2 kommenttia: