maanantai 6. heinäkuuta 2015

Matkaan valmistautumista & perhetiedot

   Enää viikko aikaa ja aloin tänään vähän miettiä pakkailua. Vähän stressaa saanko kaiken mahtumaan 23:een kiloon. ;D Pakko se kai on...  Sain muuten perhetiedot toissaviikolla. Tuun asumaan pienessä kylässä nimeltä Carterton, jossa asuu siis 4000 asukasta. Käyn kuitenkin koulua 10 kilometrin päässä Wairarapa Collegessa, jonne matkustan bussilla. Carterton sijaitsee 80 km päässä Wellingtonista, joka on yksi suurimmista kaupungeista Uudessa-Seelannissa.
    Mun hostperheeseen kuuluu kaks host isoveljeä, kaksi koiraa, vanhemmat ja jopa kaksi vaihtaria, japanilainen ja saksalainen. Tuun jakamaan huoneen osan vuodesta jommankumman kanssa. He vaikuttavat hyvin kivoilta ihmisiltä ja helpotti vähän paniikkia, kun sai perhetiedot.
   Tuun käyttämään koulupukua koko vuoden. Koulupukuun kuuluu valkoinen kauluspaita, jonka päälle tumma neule, vihertävä hame, mustat kengät ja mustat sukkahousut/leggingsit. Piti ostaa kans kaks takkia tänään, koska sielä on talvi nyt ja koulupuvun kanssa saa käyttää joko tummansinistä sadetakkia tai mustaa toppatakkia. Ostin myös joitain kouluvaatteita, jotka oli mahdollista ostaa täältä Suomesta.



Carterton( http://www.carterton-tc.gov.uk/Carterton-Town-Council/UserFiles/Images/Carterton_Map.jpg )




Isäntäperheelle tuliaisia

kuvia matkalle mukaan.

lahja tädiltä :3












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti