maanantai 18. tammikuuta 2016

New room

       Muutettiin Alenan kanssa uuteen huoneeseen! Koko talo meni ihan sekaisin, kun hostveli Jacob muutti omaan kämppään, jolloin vapautui tilaa. Hostveljet asu isossa huoneessa,erillisessä rakennuksessa mutta kummiskin samalla tontilla. Toinen hostveljistä, Simon vaihtoi mun ja Alenan vanhaan huoneeseen ja mä ja Alena muutettiin hostvanhempien makkariin. Hostvanhemmat taas muutti poikien vanhaan huoneeseen. Yhen viikon aikana täällä oli kunnon talomyllerys, kun huonekaluja siirreltiin ja seiniä maalailttiin.
         Alussa ennenkuin tulin Uuteen-Seelantiin, mulle luvattiin omahuone osaksi vaihtovuotta. Sanottiin että osan vuodesta jaan huoneen ja osan vuodesta asun omassa huoneessa. Meillä asu sillon vielä yuki, jonka lähdön jälkeen mun oli tarkotus saada sen huone ja Alena jäisi meijän vanhaan huoneeseen. Hostvanhemmat kummiskin hankki täksi vuodeksi uuden japanilaisen, joten en saa kauan odotettua omaahuonetta. Alussa, kun sain tietää oli järkytys, koska tartten aika paljon omaa tilaa varsinkin kun vaihossa tunteet on kuin vuoristoarataa. Tuntu kans jotenki,ettei mun ''vaatimuksia'' kuunnteltu. Laitoin kyselylappuun,ennenkuin sain ees tietää hostperheen että vaadin oman huoneen. Se oli myös ainut asia mitä vaadin koko paperissa.Nohh.. aloin sitten tottua ajatukseen,että jaan koko vuoden huoneen ja tajusin että on siinä paljon hyviäkin puolia. On aina kelle jutella eikä tunnu yksinäiseltä. On kiva kattoo leffoja ja suunnitella sisustamista jonkun toisen kanssa. Plus Alena on kyllä aika mahtava huonetoveri. Se on enemmän kuuntelija ja enemmän pälättäjä.
      Meijän uus huone on aivan ihana! Se on vähän isompi kuin vanha ja nyt paljon persoonnalisempi. Viihytään täällä kans paljon enemmän,koska nyt huoneessa on muutakin kun vain sänky ja pöydät. Huoneessa on oma kylpyhuone ja tv. Isot ikkunat ja avattava ovi johtaa kauniiseen ja ''piilotettuun'' puutarhaan, jossa on ihana lueskella ja syödä aamupalaa. Saatiin mahutettua huoneeseen myös nojatuoli ja pieni sohva. Huone on juuri sellanen mihin haaveilee pääsevänsä, kun istuu koulunpenkillä väsyneenä.



Uusihuone- Vanhahuone
Alasänky, yöpöytä ja lipasto on mun oma persoonallinentila. Alenalla on yläsänky, kirjoituspöytä ja lipasto








Kylppäri

Meijän suihkuverho.. SUOMI!

Sateisena päivänä 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti